Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Modern Warfare 2 reboot bismo mogli zaigrati već iduće godine

I dok čekamo veliko razotkrivanje ovogodišnje Call of Duty igre, već su se počele javljati i prve glasine vezane za onu tamo iduću igru, čiji je izlazak predviđen za 2022. godinu.

Dosadašnje glasine vezane za ovogodišnji Call of Duty (navodno se zove Call of Duty: Guerrilla Warfare) govore kako na njemu radi Sledgehammer Games, što znači da bi igru planiranu za iduću godinu navjerojatnije trebao raditi Infinity Ward, a ta igra trebala bi biti Call of Duty: Modern Warfare 2.

Tako misli i Tom Henderson, inače “bog i batina” kada su u pitanju insiderske informacije vezane za Call of Duty. Prema informacijama kojima ovaj ugledni insider i leaker raspolaže, Infinity Ward već neko vrijeme radi na rebootu Call of Duty: Modern Warfarea 2.

On je svoju tvrdnju iznio u novom tweetu, u kojem je spomenuo da smatra da ćemo uz Modern Warfare 2 reboot iduće godine vidjeti i Starfield, Skull & Bones te Titanfall 3. Mi se nadamo da je gospon Henderson i ovaj put u pravu, osobito kada je u pitanju ova posljednja navedena igra. Dosad je uglavnom “pogađao” većinu stvari, tako da imamo razloga da mu vjerujemo. 🙂